Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grahn-farvel med mål

Både Viking og Vålerenga trengte tre poeng. De endte med et hver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tobias Grahn fikk en pangstart på sitt avskjedsnummer i VIF. Han ordnet 1-0 via både Brede Hangeland og keeper Frode Olsen etter fem minutter..

Trygve Nygaard headet nydelig inn utligningen (16). André Schei Lindbæk dyttet inn et straffespark til 1-2 (26) etter at Stian Ohr på en keitete måte hadde løpt ned Thomas Pereira.

Santos-suksess - igjen

Freddy dos Santos er sesongens mest lykkede omskolering i eliteserien. Han gikk fra backplass til angriper og har siden det signert seks mål på åtte kamper.

Hans bidrag søndag var av topp klasse. Dos Santos dro av Alexander Gabrielsen og skjøt inn utligningen oppe i motsatt kryss etter vel halvtimen. I tillegg var VIF-spissen nest sist på Grahn-målet.

- Jeg kommer til å savne Ullevaal og hadde ønsket seier i denne kampen, sa Grahn, som allerede mandag er på plass i Skåne - hos Malmö FF. Han er solgt for snaut 3 millioner kroner.

Tre minutter før slutt ble han snytt for seiersmålet. Grahn dro seg fri og sendte ballen inn. Den slo i beinet til Kristian Sørli og rett mot målet. Frode Olsens parade var av klasse med den mot Romania.

Hissig og god Bohinen

Lars Bohinen har ikke scoret for et norsk klubblag siden 1993 (Lillestrøm). Søndag gjorde han det meste for å endre på statistikken, og han var banens hissigste skytter.

Før pause traff han stolpen. I 2. omgangen hadde Bohinen to gode forsøk med venstrebeinet. Han var Vålerengas bestemann og kan sette en viss farge på fotballhøsten om han holder seg skadefri.

Viking hadde sitt anker i Trygve Nygaard. Ved siden av scoringen jobbet han solid hele kampen.

NTB