- Grahn kan ikke spille for Norge

Tobias Grahn blir aldri norsk landslagsspiller. Det tror verken fotballpresident Per Ravn Omdal eller Sverige-trener Lars Lagerbäck.

Den svenske landslagssjefen Lagerbäck har fått med seg at Vålerenga-spiss Grahn er irritert fordi han ikke får sjansen for Sverige. Det synes Lagerbäck er positivt, men avslører samtidig at Grahn trolig kommer med en tom trussel mot svenskene når han vurderer å melde fotballovergang til Nils Johan Semb og Norge.

- Uten å være 100 prosent sikker på reglene tror jeg ikke det engang er mulig for han å spille for Norge. Han har jo faktisk spilt landskamper for oss, sier Lagerbäck til det svenske nettstedet

Sportal

.

Sverige-sjefen avviser også at Grahns innsats hos Vålerenga ikke er blitt lagt merke til.

- Vi har fulgt han gjennom personer vi har i Norge, og han har hatt en sesong som har vært opp og ned, sier landslagssjefen.

Lagerbäck tror det kan være lurt av Grahn å ikke lukke døra til det svenske landslaget.

- Vi synes han er et stort talent, det var jo derfor han var med i landskampene mot Finland og Færøyene i forfjor.

Dagbladet.no kontaktet i dag Det internasjonale fotballforbundet (Fifa). Der kunne ingen svare på om Grahn er diskvalifisert for spill med det norske flagget på brystet.

Men fotballpresident Per Ravn Omdal tviler på at Grahn blir norsk landslagsspiller.

- Jeg er ganske sikker på at han ikke kan spille for Norge når han har spilt A-landskamper for Sverige. Det tror jeg ikke er mulig, sier Ravn Omdal til Dagbladet.no.

(Dagbladet.no)

<B>FINALESEIER:</B> Tobias Grahn må nok belage seg på spill for Sverige framover. Her er han med på å vinne cupfinalen.