Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grahn selges i sommer

Det hjelper ikke med en beklagelse overfor trener Kjetil Rekdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg angrer på det jeg sa. Alle mennesker fortjener å bli behandlet med respekt, og spesielt treneren. Men jeg synes det er blitt en stor sak av en liten ting, sa Grahn før dagens Vålerenga-trening.

Nå vil Vålerenga forsøke å selge svensken før overgangsvinduet lukkes 31. august. Det er ifølge klubben en prosess den har jobbet med siden i vinter, og flere svenske og danske klubber er interessert.

På La Manga fikk interesserte klubber beskjed om at svensken ville koste 1 million euro - rundt 8 millioner kroner. Nå er Grahn til salgs for 3 millioner kroner.

- Han har ikke prestert gjennom våren og ble skadet. En dansk klubb var klar til å kjøpe ham, men han hadde en litt dårlig kamp da klubben var til stede, sa Vålerenga-direktør Kjetil Siem.

- Kunne vært foruten

- Vi gir ikke munnkurv i klubben og vurderte aldri å gi bot, men jeg kunne godt vært denne saken foruten. Hadde den fortsatt kunne den blitt skadelig for klubben, fortalte Siem.

Direktøren har vært i tre møter med Kjetil Rekdal, Tobias Grahn og klubbens spillerutvalg, som består av Øyvind Bolthof, Tom Henning Hovi og Lars Bohinen. Han tror ikke saken har vært skadelig for klubben.

Trener Kjetil Rekdal vil nå se fremover og fokusere på høstsesongen.

- Vi har lagt saken bak oss og blitt enige om å fokusere framover. Så lenge Grahn er her, må vi gjøre det beste ut av det, sa han.

Påvirker ikke uttaket

Konflikten med Grahn vil ikke påvirke laguttaket, og treneren sier han ikke vil la Grahn spille bare for å gjøre en eventuell salgssum høyere.

- Jeg har kun ett ønske, og det er å vinne kamper. Alle spillerne stiller på lik linje, og jeg vil ta ut det beste laget, sa Rekdal.

- Vi er ikke uvenner. Jeg vil ta imot en unnskyldning hvis han gir en. Han har individuelle ferdigheter få har, og det gjelder å få brukt dem riktig.

Rekdal mener det heller ikke ligger noe dramatikk bak at klubben nå vil selge Grahn.

- Han ønsker å spille en type fotball vi ikke spiller. Han er en individualist og vil gjerne være involvert hele tiden. Det klarer vi ikke å få til, forklarte Rekdal.

(NBT)

AVSTAND: Tobias Grahn og Kjetil Rekdal holdt god avstand på dagens Vålerenga-trening. Foto: SCANPIX