Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grahn ute i flere uker

Vålerenga-spissen Tobias Grahn var ikke i stand til å trene i går. Muskelstrekken i låret kan føre til et skadeavbrekk på flere uker.

- Jeg er veldig lei meg. Det føles absolutt ikke bra . Det er vanskelig å si hvor lenge det tar før jeg er tilbake igjen, men det kan ta alt fra seks uker til flere måneder, sier Tobias Grahn til Dagbladet.

Ingen mål

Spissen har ennå ikke scoret for Vålerenga. Han har heller ikke fått spilt alle kampene, på grunn av stadige skadeavbrekk.

- Jeg hadde ikke spilt på tre uker da jeg endelig var klar mot Odd. Etter 40 minutter fikk jeg en strekk på baksiden av låret, og det betyr ytterligere uker uten kamptrening, sier han.

Til Sverige

Grahn skal nå snakke med lagets trener og fysioterapeut, og de skal sammen prøve å finne en metode som raskest mulig får svensken på banen igjen. En skuffet Grahn regner med å tilbringe en del tid i Sverige framover.

- Jeg kommer nok til å dra hjem til Sverige i noen av frihelgene i mai, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media