Gran hjelper Mikkelsplass i VM

Pål Gunnar Mikkelsplass overtar hovedansvaret for langrennslandslaget i Lahti-VM, og får hjelp av rekrutteringslagets trener Carl Henning Gran i VM.

Steinar Mundal trakk seg midleridig som landslagstrener for herrene i går kveld. For fagsjef Terje Langli var det enkelt å løse den umiddelbare krisa:

- Det naturlige valget var å la Pål Gunnar overta hovedansvaret. Han var tross alt den nærmeste til å gjøre det. Det var ingen vanskelig avgjørelse å ta, sier Langli til Adresseavisen.

Langli sier til avisa at Mikkelsplass vil få Carl Henning Gran som støttespiller under mesterskapet som begynner om halvannen uke.

På gårsdagens møte mellom Norges Skiforbund og Steinar Mundal var ikke Mundals ansettelsesforhold med forbundet noe tema. Likevel er det usikkert når - eller om Mundal kommer tilbake som landslagstrener.

- Jeg tenker lenger fram enn til etter VM. Jeg er jo nødt til det, det er det som er jobben min. Jeg tenker fritt, men hva jeg tenker vil jeg ikke si noe om nå, sier Langli.

(Dagbladet.no)

REDNINGSMENN:</B> Carl Henning Gran er treneren som skal hjelpe langrennsgutta til VM-gull i Lahti. Her sammen med Odd-Bjørn Hjelmeset