Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grant gir Ben Haim 800 000 i bot

Kritiserte sjefen åpenlyst.

(Dagbladet.no): Chelseas israelske forsvarer Tal Ben-Haim (26) lot frustrasjonene sine overfor landsmann og manager Avram Grant renne ut over spaltene i The Sun i går.

- Jose Mourinho var grunnen til at jeg kom til Chelsea, og hvis jeg visste at Avram Grant skulle blir trener, ville jeg gått til en annen klubb. Jeg visste at det ikke ville komme noe godt ut av Grant som Chelsea-trener, sa Ben Haim.

Utspillet fører heller ikke noe godt med seg for Ben-Haims økonomi. Ifølge The Sun vil Grant bøtelegge ham tett oppunder 800 000 kroner, for kritikken.

- På min måte

- Dette er en intern sak, men jeg mener at om en spiller gjør noe galt, må vi gjøre noe med det. På vår måte, min måte.

Grants måte innebærer ifølge The Sun den maksimale tillatte boten en klubb kan gi en spiller, to ukers lønning.

Irritasjonen skyldes først og fremst manglende spilletid, og Ben-Haim antyder at Mourinho nærmest hadde lovet ham fast plass. Han vil ikke avsløre nøyaktig hva Mourinho og han snakket om før overgangen, men sier dette:

- Faktum er at mens Jose var trener, spilte jeg de fleste kampene og folk som kjenner meg vet at jeg ikke ville kommet hit for å være reserve.

FÅR BOT: Chelsea-forsvarer Tal Ben Haim langet ut mot manager Avram Grant i avisa i går. Grant behandler saken på «sin måte»: 800 000 kroner i bot. Foto: Adrian Dennis, AFP/Scanpix
FÅR BOT: Chelsea-forsvarer Tal Ben Haim langet ut mot manager Avram Grant i avisa i går. Grant behandler saken på «sin måte»: 800 000 kroner i bot. Foto: Adrian Dennis, AFP/Scanpix Vis mer

Til salgs til sommeren

Men Grant tror ikke på at forgjengeren har gitt noe løfte om fast plass.

- Jeg tror ikke Jose lovet Ben Haim at han vil få spille før John Terry, Carvalho og Alex, sier han.

Ben Haim er blant de heiteste tipsene til hvem som er på vei ut i Chelseas varslede ryddesalg.

image: Grant gir Ben Haim 800 000 i bot
SAVNER JOSE: Ben Haim ble hentet til Chelsea av Jose Mourinho sist sommer. - Hvis jeg visste at Avram Grant ville bli trener, hadde jeg skrevet under for en annen klubb, sier han.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media