Grant lanseres som ny City-sjef

Erstatter Svennis?

(Dagbladet.no): Det tok bare tre dager fra finaletapet til Moskva til Avram Grant var arbeidsledig i Chelsea. Annenplass i Premier League, Champions League og ligacupen høres ikke så verst ut på papiret.

Men Roman Abramovitsj bryr seg om trofeer - ikke hederlige plasseringer.

Noe av det samme kan sies om Manchester City-eier Thaksin Shinawatra. Selv om de lyseblå havnet på øvre halvdel av Premier League og slo byrival United både hjemme og borte, tyder alt på at Sven-Göran Erikssons dager i klubben er talte.

Erstatteren hans kan bli Avram Grant, skriver både The Times og The Independent i dag.

Ifølge førstnavnte avis skal Shinawatra være en tilhenger av israelerens verdighet i en turbulent tid i Chelsea. Og i motsetning til Abramovitsj, er han angivelig imponert over resultatene Grant har oppnådd på Stamford Bridge.

Ifølge News of The World føler israeleren seg forrådt av Abramovitsj, og har overlatt alle forhandlinger om sluttvederlag til sin advokat.

Portugisisk presse meldte tidligere denne måneden at City forsøkte å lokke Luiz Felipe Scolari til England, så langt uten hell.

SNART TILBAKE I PREMIER LEAGUE?: Avram Grant skal være aktuell for managerjobben i Manchester City, melder engelske aviser. Foto: AFP
SNART TILBAKE I PREMIER LEAGUE?: Avram Grant skal være aktuell for managerjobben i Manchester City, melder engelske aviser. Foto: AFP Vis mer
Grant lanseres som ny City-sjef