Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grant ny Portsmouth-manager

Førte Chelsea til Champions League-finale.

TAPTE I MOSKVA: Finalen mot Manchester United ble Avram Grants siste som sjef for Chelsea. Foto: AP/Alastair Grant
TAPTE I MOSKVA: Finalen mot Manchester United ble Avram Grants siste som sjef for Chelsea. Foto: AP/Alastair Grant Vis mer

London (NTB-AFP): Israelske Avram Grant er tilbake i manesjen. Den tidligere Chelsea-manageren tar over styringen i Portsmouth.

Paul Hart fikk sparken av den engelske klubben tidligere i uken. Grant tar over med umiddelbar virkning og får sin ilddåp lørdag. Da venter storklubben Manchester United.

- Avram er en erfaren og respektert manager, som har vært manager på øverste nivå. Styret tror han er mannen som kan ta klubben vekk fra nedrykksstriden, sier klubbdirektør Peter Storrie.

- Han kjenner klubben, spillerne og opplegget her på Fratton Park, så det var det logiske valget etter at styret valgte å la Paul Hart gå, sier han.

Grant var innom Portsmouth-ledelsen før han i juli 2007 gikk til Chelsea. Der satt han i ledelsen før han tok over som manager etter at José Mourinho fikk sparken.

Grant ledet Chelsea til mesterligafinalen i 2008, men etter tapet i straffesparkkonkurransen for Manchester United fikk israeleren sparken.

United er en viktig motstander for Grant. Det var den første klubben han møtte som Chelsea-manager (0-2-tap tre dager etter at han ble ansatt), så de røde djevlene ble altså også hans bane.

Nå skal han igjen ut mot United med en gang, tre dager etter at han ble ansatt som Portsmouth-manager. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media