LEDER I DAGBLAD-CUP: Beshiktash FC er et lag bestående av albanere fra Makedonia. Nå er de klare for kvartfinale i Norway Cup, og er det laget Dagbladet føler i Dagbladets egen konkurranse. Foto: Fredrik Ø. Sandberg
LEDER I DAGBLAD-CUP: Beshiktash FC er et lag bestående av albanere fra Makedonia. Nå er de klare for kvartfinale i Norway Cup, og er det laget Dagbladet føler i Dagbladets egen konkurranse. Foto: Fredrik Ø. SandbergVis mer

Gråt av glede etter seier på myntkast

Beshiktash FC videre i Dagblad-cup.

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Beshiktash FC er klare for Norway Cup-kvartfinale i klassen for G14 etter at de vant på myntkast mot Gjøvik Lyn 1.

Det var 0-0 ved full tid, og det brøt ut ville jubelscener da laget bestående av albanere fra Makedonia vant kampen. Spillerne gråt av glede og klemte hverandre.

GRÅT AV GLEDE: Da seieren var sikret brøt jubelen løs. Spillerne klarte ikke holde tårene tilbake. Foto: Fredrik Ø. Sandberg.
GRÅT AV GLEDE: Da seieren var sikret brøt jubelen løs. Spillerne klarte ikke holde tårene tilbake. Foto: Fredrik Ø. Sandberg. Vis mer

- Denne seieren betyr så mye for oss. Vi har reist mange tusen kilometer for å komme hit. Dette betyr alt for gutta på laget, sier Dionis Ukshini, den eneste gutten på laget som kan engelsk.

Seieren til Beshiktash FC betyr at de er det laget som leder Dagblad-cup. Gjøvik Lyn 1 vant 3-0 mot AverøyKam tidligere i dag.

- Nå skal vi vinne hele Norway Cup, sier Ukshini.

Beshiktash FC spiller kvartfinale i morgen.

VILL JUBEL: Beshiktash-spillerne  gråt av glede. Foto: Fredrik Ø. Sandberg.
VILL JUBEL: Beshiktash-spillerne gråt av glede. Foto: Fredrik Ø. Sandberg. Vis mer