SKADET: Salah ble liggende etter denne duellen. Foto: NTB Scanpix
SKADET: Salah ble liggende etter denne duellen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tittelhåpet lever for Liverpool

Gråt etter skrekkscener:
- Fryktelig bilder

Newcastle var på vei til å knuse Liverpools titteldrøm, men de røde svarte like før slutt. Men fryktelige bilder spolerte deler av festen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Newcastle - Liverpool 2-3 (1-2)

Bare tre poeng var, etter alle solemerker, godt nok for Liverpool borte mot Newcastle. Manchester City ledet ligaen med ett poeng før de to siste kampene, og det er vanskelig å tro at Pep Guardiolas menn kommer til å avgi poeng mange poeng.

Ellevilt kvarter

Etter at Liverpool oppskriftsmessig tok ledelsen etter et hodestøt av Virgil van Dijk, svarte Newcastle sju minutter seinere. Christian Atsu fikk stå alene inn boksen og styre inn en retur.

Så sendte Salah Liverpool til himmels igjen før hvilen, men denne fotballkampen levde i aller høyeste grad.

Newcastle har vært i god form den siste tida, og har vist tidligere i år at de kan ta en storskalp (Hei, Manchester City).

PERLE: Salomón Rondón utligner for Newcastle. Foto: NTB Scanpix
PERLE: Salomón Rondón utligner for Newcastle. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter 56 minutter leverte Salomón Rondón et pangskudd fra distanse, som suste inn bak Allison i Liverpool-buret.

Liverpool kjempet desperat for å få den viktige seieren, og fem minutter før slutt fikk de det viktige målet.

Innbytter Origi gikk i en duell med Jamaal Lascelles etter at et frispark ble sving inn i boksen, og forsvarsspilleren er uheldig og styrer ballen i eget mål.

Reprisen viste at Liverpool fikk et svært billig frispark før målet, men de tre poengene endte opp hos Liverpool og titteldrømmen lever for de røde.

- Det var en kamp. Vi kom hit med et høyt håp, men det var ikke lett. Vi viste på slutten at vi er klar til å kjempe for det, sier Origi etter oppgjøret.

- Vi viser at vi er mentalt sterke som slår tilbake. Vi hadde troa hele tida, og vi visste at det kom til å komme sjansen, sier Trent Alexander-Arnold.

SELVMÅL Divock Origi fikk presset fram et selvmål. Foto: NTB Scanpix
SELVMÅL Divock Origi fikk presset fram et selvmål. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Salah-skade

Vondt gikk til verre for Liverpool etter 70 minutter. Salah ble liggende etter en duell i Newcastle-boksen. Det så ut som det var kneet eller hofta til keeper Dubravka som traff hodet til Salah i duellen.

Ikke noe tilsiktet, men det så fryktelig vondt ut, og keeperen gikk knallhardt inn i duellen.

Salah ble liggende, og måtte ha båre for å komme seg ut av banen. Det var over for egypteren.

26-åringen greide ikke å reise seg selv, og så omtåket ut der han fortvilet ristet på hodet. Han gråt i det han ble båret av banen.

- Det er fryktelige bilder, sier TV 2-ekspert Øyvind Alsaker.

Det har foreløpig ikke kommet noen oppdatering på Salah, men mye tilsier at han også mister Barcelona-kampen tirsdag.

Liverpool ligger under 0-3 etter det første oppgjøret på Camp Nou, og trenger absolutt toppscoreren i form for å ha noe som helst håp.

Slik avgjøres det

Manchester City møter Leicester hjemme på Etihad mandag klokka 21.00, og med seier der er de ett poeng foran Liverpool igjen.

I den siste runden i Premier League, som spilles neste søndag, møter Liverpool Wolverhampton hjemme på Anfield, mens City skal til Englands sørkyst og møte Brighton, som reddet plassen i Premier League denne helga.

Ender de to lagene likt på poeng, er det først målforskjellen som avgjør. Er det også likt der, er det laget som har scoret flest mål i Premier League som går av med seieren.

Per dags dato har City både bedre målforskjell og flere mål.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer