Gråt i frustrasjon som 15-åring. Så gjorde treneren grepet som endret alt for Salah

Mohamed Salah har fått revansj etter Chelsea-oppholdet tidligere i karrieren. Nå er Liverpools nye storscorer opptatt med å sørge for at fansen ikke vil savne Coutinho. Det er ikke rart han har blitt The Kops nye yndling.

REVANSJ: Mohamed Salah har fått revansj etter Chelsea-oppholdet tidligere i karrieren. Nå er Liverpools nye storscorer opptatt med å sørge for at fansen ikke vil savne Coutinho. Det er ikke rart han har blitt The Kops nye yndling. Video: FourFourTwo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Mohamed Salah kikker opp og ser at en uventet ball kommer mot ham. Han justerer umiddelbart kroppsvekten over på tærne og legger ballen død med venstrefoten. Han løfter hodet med det krøllete håret og planlegger allerede neste trekk. Liverpool-vingens fantastiske førsteberøring blir møtt med fullstendig stillhet fra publikum.

En ny ball blir slått i Salahs retning. Igjen kontrollerer han ballen umiddelbart, og igjen vurderer den egyptiske stjerna mulighetene sine. Men i stedet for stillhet, bryter publikum ut i ekstatisk gledesrus.

Hvorfor så forskjellige reaksjoner? For i sistnevnte har Salah gitt Liverpool en 4-1-ledelse over Manchester City, ved å lobbe ballen over keeper Ederson 68 minutter ut i seieren over de ubeseirede ligalederne, og samtidig sendt Anfield-publikumet i ekstase.

Den første hendelsen fant sted 48 timer tidligere, en bitende kald januarmorgen foran rundt 12 personer, i hans første møte med FourFourTwo. Han trikser med ballen noen ganger, iført fotballsko, på det slitte underlaget.

FourFourTwos eksklusive forrett til hovedretten som ble servert to dager seinere ga en smakebit på instinktene hans. Når han først er i gang tenker han ikke, han bare «gjør det». Alt kommer naturlig for Mohamed Salah i 2018.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer