Gråt med moren da Masters-seieren var i boks

Bubba Watson vant etter høydramatisk finale.

GRÅT MED MOREN: Bubba Watson gråter med moren Molly etter at seieren i Masters-turneringen var i boks. Foto: AP Photo / Chris O'Meara / NTB Scanpix
GRÅT MED MOREN: Bubba Watson gråter med moren Molly etter at seieren i Masters-turneringen var i boks. Foto: AP Photo / Chris O'Meara / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Bubba Watson vant i natt Masters-turneringen på Augusta, Georgia i natt.

- Selv i drømmene mine trodde jeg ikke at jeg ville nå så langt, sa Watson etter triumfen ifølge The Telegraph.

Det ble en svært dramatisk avslutning på turneringen. Watson og Luis Oosthuizen fulgte hverandre tett hele veien, og de to måtte ut i omspill. To hull ekstra måtte til for å kåre en vinner.

Det så først ut til at Watson hadde rotet det til da et slag havnet ute blant publikum, men 33-åringen fra Florida slo til med et herlig innspill fra roughen og ballen la seg perfekt til rette på greenen.

- Det så først ut som den skulle gå til høyre. Det slaget sikret ham definitivt seieren, sa Oosthuizen om slaget til Watson ifølge The New York Times.

Oosthuizens innspill landet ikke på greenen, og seieren var med det sikret for Bubba som brøt ut i gråt allerede før ballen var i cupen på det siste slaget.

Etterpå feiret han gråtende på morens skulder.

- For en idrettsutøver, for en golfer, er dette mekka. Dette er hva vi streber etter, å ta på seg denne grønne jakka, sa Watson etter seieren.