Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gråt over United-farvel

David Beckham er en følsom gutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tirsdag kveld ble det klart. Beckham ble solgt fra United til Real Madrid. Nå forteller 28-åringen at tårene kom da han forsto at tida i Manchester er over.

- Jeg har fått det fra moren min. Faren min er en slags manns mann, mens jeg har min mors personlighet. Hun er mye mykere, mye mer følsom. Vi blir begge to veldig følsomme, sier Beckham ifølge The Sun.

Becham røper også at han gråt da han fikk vite at United hadde sett ham som 11-åring for Ridgdeway Rovers.

- Moren min kom til meg og sa «det er bra du spilte godt i dag for United var her, og de vil ha deg på prøve». Da sto jeg der og gråt.

Han avslører også at tårene ofte kommer når han ser filmer.

Beckham-intervjuet er gjort av Sports Illustrated, mens Reals siste stjernekjøp var i USA i forrige uke. Også manager Alex Ferguson snakker ut om spilleren som fikk reise fra Old Trafford.

Beckham forandret seg

- Etter trening pleide han alltid å øve, øve, øve og øve. Der fikk han grunnlaget han aldri mister. Liver hans endret seg da han møtte kona si. Hun er i popbransjen og David fikk nytt image. Han utviklet motegreia. Jeg så ham forandre seg til en annen person, sier den skotske treneren.

Og der ligger trolig noe av bakgrunnen for salget: Konflikten mellom stjernen og treneren - ved siden av de 287 mill. kronene.

For i et annet intervju i dag holder Beckham-pappa Ted fortsat på at fotballikonet egentlig ville bli i United.

- Jeg kan nesten ikke puste når jeg tenker på at han drar, og måten han går på. David vil ikke reise. Han er presset ut. Han ville forlenget kontrakten hvis klubben ville det, sier Ted til Daily Express.

Real-direktør Jorge Valdanos uttalelser tyder på at Beckham-pappaen har rett.

- Vi tok ikke Beckham fra Manchester United. De åpnet døra for at han skulle dra. Vi har bare stått her med åpne armer, sier Valdano til Daily Mirror.

Kona gleder seg

England-kapteinen har ikke kona med på laget hvis han misliker flyttingen fra Nordvest-England til Spania.

- Dette blir en stor opplevelse, sier hun i en pressemelding.

- Vi kommer til å savne alle i Manchester. Så mange er våre venner som hjulpet David til å oppnå mye. Manchester United-fansen har vært fantastisk.

Fansen feller nok noen tårer de også.

(Dagbladet.no)

<B>SPONSORSTJERNE I JAPAN:</B> David Beckham snakket om Real Madrid på en pressekonferanse i Tokyo i natt. - Det blir en spennende utfordring, men også en bra utfordring både på fotballbanen og utenfor, sier Beckham.