Gråtende Paulinho tok farvel med Corinthians

Neste stopp er Tottenham.

KLAR FOR SPURS: Corinthians bekrefter at Paulinho er klar for Tottenham. Spilleren tok et gråtende farvel med den brasilianske klubben på en pressekonferanse i kveld. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON / NTB Scanpix
KLAR FOR SPURS: Corinthians bekrefter at Paulinho er klar for Tottenham. Spilleren tok et gråtende farvel med den brasilianske klubben på en pressekonferanse i kveld. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Brasilianske Paulinho har vært en stor bidragsyter til Brasils Confederations Cup-tittel, og spilleren har vært mye omtalt i ryktespalter denne sommeren. Den heteste kandidaten til å signere spilleren har hele tiden vært Tottenham, og nå bekrefter både spilleren selv og Corinthians-direktør Roberto de Andrade at spilleren drar til England.

En gråtende Paulinho, eller José Paulo Bezerra Maciel Júnior som han heter, tok i dag farvel med sin brasilianske klubb Corinthians.

- Det er vanskelig å snakke på en tid som dette (lang pause). Det var tre fantastiske år i min kariere, og jeg jobbet med de rette personene som alltid har hjulpet meg. Nå må jeg ta farvel med Corinthians. Jeg kommer snart tilbake. Takk for alt dere har gjort for meg, sa Paulinho ifølge Globo.

Fotballspilleren vil etter rapportene koste Spurs rundt 17 millioner pund (rundt 158 millioner norske kroner).

- Aldri glemt Corinthians-direktør Roberto de Andrade benyttet anledningen til å takke brasilianeren.

- Jeg ønsker å takke Paulinho for alt han har gjort i Corinthians, sier De Andrade på en pressekonferanse med hovedpersonen ved sin side.

- Han vil aldri bli glemt av noen av oss. Han er en fantastisk person, og han fortjente tittelen han vant med landslaget. Corinthinas er veldig stolte over å ha hatt en spiller som ham. Det er ikke noe som er mer riktig enn at han kan fortsette livet i en engelsk klubb og møte en ny kultur, sier De Andrade ifølge Goal.

Paulinho er en 24 år gammel midtbanespiller som har spilt i Corinthians siden 2010.

Tottenham har ikke bekreftet overgangen.