Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gråtende Razzano tapte åtte dager etter kjærestens død

Han insisterte på at hun skulle spille i Roland Garros.

TØFT: Franske Virginie Razzano spilte med en sort sløyfe til ære for sin nylig avdøde kjæreste og trener Stephane Vidal da hun tapte i Roland Garros i dag.Foto: SCANPIX/AP/Michel Spingler
TØFT: Franske Virginie Razzano spilte med en sort sløyfe til ære for sin nylig avdøde kjæreste og trener Stephane Vidal da hun tapte i Roland Garros i dag.Foto: SCANPIX/AP/Michel Spingler Vis mer

Sørgende Virginie Razzano og formsvake Ana Ivanovic druknet Roland-Garros i tårer tirsdag og satte strålende Maria Sjarapova i skyggen.

Razzano var utrøstelig da hun etter nederlaget mot australske Jarmila Gajdosova fortalte om hvordan hennes kjæreste og trener Stephane Vidal før han døde av kreft insisterte på at hun skulle stille opp i Grand Slam-turneringen på hjemmebane.

- Jeg er full av følelser. Jeg var her for Stephane, sa 28-åringen etter at Gajdosova vant 6-3, 6-1.

Vidal døde for åtte dager siden.

- Det var veldig tøft å gå ut på banen og spille tennis. Det var mange følelser og mye smerte. Smerten vil alltid være der. Jeg prøvde å hedre Stephane med mitt spill. Det ble for vanskelig, men jeg ga alt, sa Razzano.

Gajdosova snakket også om en tung tid. Hennes ekteskap tok nylig slutt etter to år.

- Jeg er et menneske og gjør mitt beste for å hanskes med følelsene. Tiden leger alle sår, sa hun.

Sliter Tiden ser ikke ut til å lege Ivanovics dårlige form. Den tidligere verdenseneren, som vant Roland-Garros i 2008, var bare 20.-seedet i årets turnering. Likevel var det uventet at hun skulle ryke ut for svenske Johanna Larsson.

Ivanovic gjorde 45 upressede feilslag og gråt da hun fortalte at helseproblemer har ødelagt for henne.

- Jeg hadde mageproblemer tidlig i året. Så følte jeg meg bedre, men problemene dukket opp igjen da jeg spilte Fed Cup. Nå har jeg en betennelse i håndleddet, og jeg er helt ute av meg, sa hun.

Gnistrer Sjarapova er en tidligere verdensener som later til å ha vunnet tilbake til storformen. Hun har vist forrykende grusform i det siste og jakter på sin første Roland-Garros-triumf. Hun imponerte da Mirjana Lucic ble slått 6-3, 6-0.

- Hun ga meg problemer i begynnelsen med knallharde server, men etter at jeg fant rytmen spilte jeg bare bedre og bedre, sa Sjarapova med et smil som gnistret om kapp med diamantene i ørene.

Lucic ble utklasset mot slutten og vant bare fire baller i annet sett.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media