Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gråtende Roddick tok farvel med tennissporten

- Jeg elsket hvert minutt, sier han etter US Open-exiten.

FERDIG: Andy Roddick gir seg med tennis på absolutt toppnivå. I natt tapte han for Juan Martin Del Potro i fjerde runde. Foto: SCANPIX/Matthew Stockman/Getty Images/AFP
FERDIG: Andy Roddick gir seg med tennis på absolutt toppnivå. I natt tapte han for Juan Martin Del Potro i fjerde runde. Foto: SCANPIX/Matthew Stockman/Getty Images/AFP Vis mer

Med tårer i øynene tok Andy Roddick farvel med både US Open og tennissporten etter å ha tapt for Juan Martin del Potro i US Open onsdag.

Argentineren vant 6-7 (1-7), 7-6 (7-4), 6-2, 6-4 i fjerde rundekampen mellom dem, og dermed satte han en definitiv stopper for amerikanerens karriere. Roddick hadde nemlig før US Open-turneringen startet sagt at dette kom til å bli hans aller siste turnering på dette planet.

- Jeg har elsket hvert minutt av karrieren min, men akkurat nå vet jeg ikke helt hva jeg skal si. Det har aldri skjedd meg tidligere, i alle fall ikke i tennissammenheng, sa Andy Roddick med tårer i øynene etter tapet for Del Potro.

Roddick takket også for all den støtten han har fått gjennom en lang karriere, og han mintes den eneste majorseieren han sikret seg i karrieren. Det skjedde i 2003 da han vant US Open.

Etter det kom Roger Federer, Novak Djokovic og Rafael Nadal og stilte ham litt i skyggen.

Totalt vant Andy Roddick 32 storseirer i karrieren som varte i 12 år på topplanet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media