Voldtektsanklager mot Neymar

- Gråter hele tiden

Modellen som har anklaget fotballstjernen Neymar for å ha voldtatt henne på et hotell i Paris 15. mai, har forklart seg for politiet i Sao Paolo for andre gang.

ANKLAGER: Najila Trindade Mendes de Souza har anklaget fotballstjernen Neymar for voldtekt. Foto: NTB scanpix
ANKLAGER: Najila Trindade Mendes de Souza har anklaget fotballstjernen Neymar for voldtekt. Foto: NTB scanpixVis mer

Flankert av sin fjerde advokat siden hun anmeldte saken, ankom Najila Trindade Mendes de Souza, som til daglig jobber som modell, tirsdag morgen politistasjonen i Sao Paolo.

I en kort kommentar sa den nye advokaten hennes, Cosme Araujo, at de «ønsker å finne fram til sannheten».

STJERNESPILLER: Neymar. Foto: REUTERS/Ueslei Marcelino/File Photo
STJERNESPILLER: Neymar. Foto: REUTERS/Ueslei Marcelino/File Photo Vis mer

Slutter ikke å gråte

I en kommentar til hvordan han klient har det følelsesmessig, ga han uttrykk for at hun har det tungt og svarte han at «Trindade gråter hele tiden». Hun har imidlertid selv valgt å stå fram med navn i medier, blant annet på TV, med anklagene mot verdens dyreste fotballspiller.

De Souza gikk 31. mai til politiet og anmeldte Neymar for en voldtekt som skal ha funnet sted 15. mai i Paris.

27-åringen som spiller for franske PSG, etterforskes også for å ha publisert bilder på sosiale medier av kvinnen som anklager ham, uten hennes samtykke.

La ut intime bilder

Fotballstjernen ble sist avhørt i saken av brasiliansk politi i Rio de Janeiro torsdag i forrige uke. 27-åringen nekter for anklagene og hevder det dreier seg om forsøk på utpressing.

Bildene som ble lagt ut, var del av et forsøk på å renvaske ham selv. Neymar publiserte samtaler mellom ham og kvinnen i sosiale medier. Meldingene inneholdt intime bilder, og denne publiseringen kan være i strid med brasiliansk lov.

Strafferammen for ulovlig publisering er fem års fengsel.

INSTAGRAM: Den brasilianske fotballspilleren la ut en video på Instagram, hvor han forteller om situasjonen. Video: NTB/Scanpix. Reporter: Christian Wehus. Vis mer