Gratis øl resten av livet

Tsjekkias landslag har fått et utrolig tilbud.

Tsjekkias fotballtrener, Karel Bruckner, har blitt lovet gratis øl resten av livet om Tsjekkia vinner Fotball-EM, melder Ananova.com. Bernhard bryggeriet vil gi treneren 60 liter øl i året, som er det samme som det gjennomsnittlige årlige ølkonsumet per innbygger i Tsjekkia. Ingen andre nasjoner drikker mer øl, melder nyhetsbyrået.

160 liter pr spiller

Det er ikke bare treneren som skal få øl. Også spillerne har blitt lovet øl, om enn ikke for resten av livet. I stedet skal hver enkelt spiller få 160 liter øl om de klarer å vinne finalen.

- De vil allerede tjene en masse penger om de klarer å vinne. Vi håper at gratis øl kan gi laget ekstra motivasjon og inspirere dem i kampen om gullet. De har en mulighet til å vinne og vi ønsker virkelig at de klarer det, sier Bryggeriets talsmann, Zdenek Mikulasek.

Mikulasek kan fortelle at bryggeriet har fakset tilbudet til hotellet der det Tsjekkiske laget bor, men at de ikke har mottatt noe svar på tilbudet ennå.

GLADE ALLEREDE: Og lykkeligere skal de nok bli når de fåt vite dette. Tjekkias trener Karel Bruckner og stjernespilleren Pavel Nedved etter seieren mot Nederland.