Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gråtkvalt Borges knust over tapet av vennen

- Ord kan ikke utrykke hva jeg føler.

SAMMEN FOR COSTA RICA: Celso Borges (øverst helt til høyre) og Dennis Marshall (øverst helt til venstre) kjente hverandre godt fra det Costa Ricanske landslaget. Foto: Reuters / Juan Carlos Ulate / Scanpix
SAMMEN FOR COSTA RICA: Celso Borges (øverst helt til høyre) og Dennis Marshall (øverst helt til venstre) kjente hverandre godt fra det Costa Ricanske landslaget. Foto: Reuters / Juan Carlos Ulate / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Costa Rica- og Aalborg-spiller Dennis Marshall omkom i natt i en bilulykke i hjemlandet sammen med sin kone.

Marshall, som scoret for Costa Rica i en kamp i Gold Cup for bare fem dager siden, frontkolliderte med en lastebil i fjellene nær hovedstaden San Jose.

Fredrikstad-spiller Celso Borges spiller med Marshall på det costaricanske landslaget, og kjenner Marshall godt. Da Dagbladet snakket med Borges i ettermiddag var det en tydelig preget Borges som tok telefonen.

- Vi kjente hverandre godt, det er helt forferdelig det som har skjedd. Ord kan ikke utrykke det jeg føler, sa Borges gråtkvalt før han måtte avbryte samtalen.

Må velge selv
På Facebook-siden sin skriver Borges:

- Jeg er sjokkert over nyheten. Min kondolanse går til familiene til Dennis og Arianna.

Fredrikstad møter Sogndal borte på søndag, og sportssjef i Fredrikstad Joacim Jonsson sier til Dagbladet at Celso Borges selv må styre om han føler seg i stand til å spille kampen, men at spissen ikke har bedt om fri.

Wæhler informerte treneren Kjetil Wæhler var lagkamerat med Marshall i Aalborg, og mottok nyheten i dag tidlig.

OMKOM I NATT: Dennis Marshall frontkolliderte med en lastebil i fjellene nær hovedstaden San Jose. Foto: Reuters / Stringer / Scanpix
OMKOM I NATT: Dennis Marshall frontkolliderte med en lastebil i fjellene nær hovedstaden San Jose. Foto: Reuters / Stringer / Scanpix Vis mer

- Det kom som et sjokk, og det var svært vanskelig å bearbeide der og da. Jeg fikk en telefon fra min agent rundt halv elleve torsdag kveld, og han fortalte hva som hadde skjedd. Jeg ringte så treneren for å informere ham, sier Wæhler til TV 2 Sporten.

De andre Aalborg-spillerne fikk beskjeden fra treneren på et møte senere på dagen, og fikk fri resten av dagen for å bearbeide sorgen.

Som kaptein hadde Wæhler god kontakt med Marshall, og hjalp ham med å finne seg til rette da han kom til Danmark i 2009.

- Det var en veldig hyggelig og fin fyr, og det føles nesten helt uvirkelig det som har skjedd. Som kaptein for laget fikk jeg god kontakt med ham da han kom hit, ettersom han ikke kjente til språket og omgivelsene, sier stopperen.

SJOKKERT: Kjetil Wæhler var lagkamerat med Marshall i danske Aalborg.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
SJOKKERT: Kjetil Wæhler var lagkamerat med Marshall i danske Aalborg. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer