Gråtkvalt MMA-stjerne om tankene etter sjokktapet: - Jeg har ikke fortalt noen om det

Tårevått møte med Ellen DeGeneres.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det skapte sjokkbølger i MMA-miljøet da den ubestridte stjernen Ronda Rousey ble knocket ut allerede etter 59 sekunder i andre runde i oppgjøret mot Holly Holm november i fjor. 28-åringen gikk på sitt aller første tap i karrieren, etter tolv seire på de tolv første kampene.

I dag var hun på besøk hos talkshow-vert Ellen DeGeneres, hvor hun med tårer i øynene snakket om følelsene hun hadde etter tapet.

- Jeg satt i hjørnet på legekontoret og tenkte: «Hva er jeg dersom jeg ikke har dette?» Jeg satt der og tenkte på å ta mitt eget liv, og i akkurat det øyeblikket tenkte jeg: «Jeg er ingenting, ingen bryr seg overhodet om meg uten dette», sier Rousey under showet.

Da tankene herjet som verst, dukket det opp et lys i enden av tunnelen. Et lys formet som en person.

- For å være ærlig så kikket jeg opp og så min mann Travis stå over meg. Jeg så på ham og tenkte: «Jeg må føde hans barn. Jeg må holde meg i live», sier Rousey, til stor applaus fra publikum.

- Jeg har ikke fortalt noen om det, jeg tror ikke jeg har fortalt ham det. Jeg vet ikke om jeg hadde klart det uten ham, sier hun videre, mens hun tørker tårene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer