Grattis, Drillo!

- Hva??!!? Har Drillo gifta seg? Gamle Olsen! Fotballpresident Per Ravn Omdal har kjent Egil Olsen i 24- 25 år, og blir nesten målløs da Dagbladet informerer ham om landslagssjefens siste genitrekk i Tinghuset.

For klokka 14 i går skjedde det: Egil Roger Olsen (55) giftet seg med Sigrun Vedelden (39) - borgerlig selvfølgelig - i Oslo tinghus. Nesten anonymt, for Omdal, som har vært omgangs- og pokervenn med Drillo i årevis, var ikke i nærheten av å vite noe om landslagstrenerens siste taktiske krumspring.

- Dette har han nok planlagt nøye. Med hele fotball-Norge samlet på forbundstinget her, visste jo Drillo at vi var ute av veien, humrer Omdal.

Hot-line

- Jeg trodde Egil hadde avfunnet seg med samboerskapet med Sigrun. Nei, dette var utrolig - er du sikker? sier president Omdal, og griper mobiltelefonen for å ringe Drillo på presidentens røde hot-line.

Men heller ikke der er det kontakt.

Samtidig er Dagbladet på vei til det ferske ekteparet Olsen-Vedelden med favnen full av røde roser.

Og brudeparet er hjemme. Men døra åpnes av en lite festkledd fyr i genser med Bama-logo: Frukt og grønt skal det være. Men ikke Dagbladets roser.

Lut lei

- Drillo vil ikke ha noe blest om dette, sier Bama-genseren. Og lukker døra.

- Nei Drillo er lut lei medieoppstuss og oppmerksomhet om privatlivet. Det har han nok av som landslagstrener, sier fotballsjef Omdal.

Som ikke på sparket kan tenke seg hva fotballforbundet skal gi Drillo-paret i bryllupsgave. Men noe skikkelig blir det:

- Kanskje en sånn rullegardin...

- ?? Antyder du at lyset har gått for din gamle venn?

- Å, nei. Langt ifra. Nei da. Men en sånn vi hadde i klasserommene i gamle dager, en med verdens- og norgeskart som lærer'n trakk ned som en rullegardin. Drillo er jo så interessert i geografi.

- Har han ellers forandret seg etter at datteren Kine kom til verden?

- Jaaa. Han er mer opptatt av unger generelt. Nei, dette kommer jeg ikke over... nå har gamle Olsen fått en ny vår.

Sier fotballpresidenten. Og går hoderystende sin vei.

  • Bryllupsreise blir det neppe tid til de første månedene. Egil Olsen er meget opptatt med forberedelser til sommerens fotball-VM. Etter mesterskapet i Frankrike, derimot, kan han ta lang ferie med familien. For da er han ikke lenger sjef for Norge.