- Gratulerer, Ole!

SPA (Dagbladet): - Ole har snakket om dette barnet i ni måneder så det var på tide det kom, sier Phil Neville til Dagbladet. - Jeg er sikker på at jeg snakker på vegne av alle i Manchester United når jeg sier at vi er veldig glade på hans vegne.

Uniteds EM-spillere - Phil og Gary Neville, Paul Scholes og David Beckham - fikk nyheten om Ole Gunnar Solskjærs sønn av Dagbladet i går ettermiddag.

Etter treninga med England - hvor kaoset nå nærmer seg det maksimale av hva spillere og media kan håndtere - var det lillebror Neville som snakket på vegne av familien fra Old Trafford.

- Veldig glade

- Det er dette livet handler om, Ole, sier United-forsvareren og henvender seg til lagkameraten som i går morges i all hast måtte reise fra Norges leir og hjem til Mancehster.

- Nå har du endelig fått et barn. Og jeg vet hvor mye det betyr for deg og Silje. Vi fire som er her nede er veldig glade på dine vegne.

Og:

- Ole og Silje har snakket om dette veldig lenge, sier Phil Neville.

«Han har ikke snakket om annet i ni måneder»

PHIL NEVILLE

- Jeg vet han har tenkt mye på dette med fødsel og EM. Men nå er det over, og alt er så vidt jeg forstår bra.

- Det er en veldig god nyhet.

Stille rundt England

Ut over Ole Gunnar Solskjær og Silje Lyngværs førstefødte var det ikke sjokkerende nyheter rundt Kevin Keagan og kompani i går. Men det er utrolig hvor mye styr man kan lage på grunn av et par småsmeller på Alan Shearer og Paul Scholes. Likevel lever England i beste velgående, optimismen er like breddfull som en nytappet pint og alle fotball-løver gleder seg.

Inntil videre...

HURRA-GUTTER: United-spillerne David Beckham og Phil Neville sendte gratulasjoner til Ole Gunnar Solskjær og Silje Lyngvær i går.