Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gravesen klar for Real Madrid

Thomas signerer i dag.

(Dagbladet.no:) Denne uka har danske Thomas Gravesen stadig rykket nærmere mål - en overgang fra Everton til gigantiske Real Madrid. Spanjolene har ønsket seg en kriger på midtbanen, og krigeren lander i hovedstaden i dag.

- Det mangler ingen detaljer. Det er kun klubbens og Thomas\' underskrift som skal settes på papiret, sa agent John Sivebæk til Politiken i natt.

Ifølge spanske medier vil Gravesen tjene rundt 22 millioner kroner i året, men det ønsker ikke agenten å bekrefte.

Pris: 25 mill.

Everton benektet helt til det siste at de var i kontakt med Real Madrid. I går kveld ble derimot ryktene til realiteter, og blåtrøyene får rundt 25 millioner for dansken.

Det er nok mindre enn det Everton-ledelsen håpet på, men Real sa stopp og ønsket ikke gå lenger opp. Selv om de har fått ferske midler etter salget av Fernando Morientes til Everton-rival Liverpool.

Dersom Everton hadde satt ned foten kunne Gravesen gått gratis til sommeren. Det hadde vært enda mer bittert for engelskmennene.

Everton kjøpte Gravesen for 29 millioner kroner sommeren 2000.

Sjekk Dagbladet.nos oversikt over Premier League-overganger

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media