Gray og Keys tvunget til å beklage

Sa at kvinner ikke hadde peiling på offsideregelen.

HOLDT FLAGGET NEDE: Siam Massey gjorde en god figur i kampen mellom Liverpool og Wolves, til tross for at Andy Gray og Richard Keys var svært skeptiske til 25-åringen før kampen. Foto: AFP Photo / Andrew Yates / Scanpix
HOLDT FLAGGET NEDE: Siam Massey gjorde en god figur i kampen mellom Liverpool og Wolves, til tross for at Andy Gray og Richard Keys var svært skeptiske til 25-åringen før kampen. Foto: AFP Photo / Andrew Yates / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Andy Gray og Richard Keys er blitt tvunget til å beklage kommentarene de kom med mot assistentdommeren Siam Massey i helga.

Det skriver The Telegraph i dag, som ikke vet om Sky-duoen har beklaget kommentarene direkte

- Kommentarene er ikke akseptable. De ble ikke gjort på lufta, men vi har snakket med Richard og Andy og fortalt dem hva vi tenker. De har sagt unnskyld og beklager kommentarene, sier en talsmann for Sky til avisa.

Duoen kommenterte søndag oppgjøret mellom Blackburn og West Bromwich uten å nevne episoden, men det er ventet at de vil komme med en offentlig beklagelse i kveld på tv-programmet «Monday Night Football-show», ifølge Daily Mail.

Det britiske fotballforbundet gikk i går kveld ut og støttet kvinnelige dommere. Også Manchester United-stopper Rio Ferdinand uttrykte støtte til Massey.

- Hva er galt med at en dame dømmer i en fotballkamp? Det er greit for meg så lenge de gjør de riktige avgjørelsene, skrev han på Twitter i går.

- Kan ikke offsideregelen Det var før Liverpools kamp mot Wolves på Molineux at Gray og Keys trodde de snakket privat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer