Gray og Keys tvunget til å beklage

Sa at kvinner ikke hadde peiling på offsideregelen.

HOLDT FLAGGET NEDE: Siam Massey gjorde en god figur i kampen mellom Liverpool og Wolves, til tross for at Andy Gray og Richard Keys var svært skeptiske til 25-åringen før kampen. Foto: AFP Photo / Andrew Yates / Scanpix
HOLDT FLAGGET NEDE: Siam Massey gjorde en god figur i kampen mellom Liverpool og Wolves, til tross for at Andy Gray og Richard Keys var svært skeptiske til 25-åringen før kampen. Foto: AFP Photo / Andrew Yates / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Andy Gray og Richard Keys er blitt tvunget til å beklage kommentarene de kom med mot assistentdommeren Siam Massey i helga.

Det skriver The Telegraph i dag, som ikke vet om Sky-duoen har beklaget kommentarene direkte

- Kommentarene er ikke akseptable. De ble ikke gjort på lufta, men vi har snakket med Richard og Andy og fortalt dem hva vi tenker. De har sagt unnskyld og beklager kommentarene, sier en talsmann for Sky til avisa.

Duoen kommenterte søndag oppgjøret mellom Blackburn og West Bromwich uten å nevne episoden, men det er ventet at de vil komme med en offentlig beklagelse i kveld på tv-programmet «Monday Night Football-show», ifølge Daily Mail.

Det britiske fotballforbundet gikk i går kveld ut og støttet kvinnelige dommere. Også Manchester United-stopper Rio Ferdinand uttrykte støtte til Massey.

- Hva er galt med at en dame dømmer i en fotballkamp? Det er greit for meg så lenge de gjør de riktige avgjørelsene, skrev han på Twitter i går.

- Kan ikke offsideregelen Det var før Liverpools kamp mot Wolves på Molineux at Gray og Keys trodde de snakket privat.

Uheldigvis for dem var mikrofonene på, og den lite flatterende samtalen dem imellom ble tatt opp og lekket til media.

- Noen bør gå ned dit og forklare offside for henne, sa Keys.  

- Kan du fatte det? En kvinnelig assistentdommer. Kvinner forstår ikke offsideregelen, svarte Gray.

- Husker ikke Mail on Sunday presenterte et sammendrag av samtalen for Richard Keys, men han ville ikke vedkjenne seg den.

- Det husker jeg ikke noe av. Jeg aner ikke hva du snakker om. Det jeg husker, er at jeg ønsket den unge damen alt godt, sier han.

Da avisa opplyste at de hadde et opptak av samtalen, sa Keys:

- Hvis dere har en teip, trenger dere ikke meg til å snakke med dere.

KAN IKKE OFFSIDE: - Kvinner forstår ikke offsideregelen, sa Andy Gray (t.v) til kollega Richard Keys før kampen. Foto: AP Photo / Kathy Willens / Scanpix
KAN IKKE OFFSIDE: - Kvinner forstår ikke offsideregelen, sa Andy Gray (t.v) til kollega Richard Keys før kampen. Foto: AP Photo / Kathy Willens / Scanpix Vis mer