Grei start på ukens LPGA-turnering for Tutta

Med i kampen om topplasseringene.

FIN START: Suzann Pettersen fikk en grei start på ukens LPGA-turnering i Kina. Til tross for at hun ligger to slag over par, er hun med i kampen om topplasseringene. Foto: UWE ANSPACH/dpa
FIN START: Suzann Pettersen fikk en grei start på ukens LPGA-turnering i Kina. Til tross for at hun ligger to slag over par, er hun med i kampen om topplasseringene. Foto: UWE ANSPACH/dpaVis mer

Suzann Pettersen fikk en grei start på ukens LPGA-turnering i Kina. Til tross for at hun ligger to slag over par, er hun med i kampen om topplasseringene.

De beste kvinnelige golferne fikk tydeligvis en tøff oppgave på banen på den kinesiske halvøya Hainan. Kun ti spillere klarte å gå åpningsrunden under par.

Pettersen pådro seg tre bogeyer, men klarte også én birdie. To slag over par holdt til delt 22.-plass etter første runde. Opp til topp 3 skiller det bare fire slag.

Det er første gang den norske golferen spiller den tøffe banen. Med bogey på de to første hullene ble det en utfordrende start, men par totalt derfra og inn reddet mye.

Kinesiske Xi Yu Lin taklet utfordringene best og ligger fem slag under par. Deretter følger amerikanske Austin Ernst ett slag bak.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 791479536


Varnish cache server