- Greit at vi ikke leder lenger

Tommy Berntsen prøvde å finne noe positivt etter at Lyn tapte 1-0 for Moss, og overlot tabelltoppen til Rosenborg. - Kanskje er det greit at vi ikke leder serien lenger, så slipper vi alt maset, sa Lyn-kaptein etter kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For mens Rosenborg gjorde som et mesterlag og snek til seg seieren over Bryne i aller siste minutt, gikk Lyn på et 0-1-tap hjemme mot nedrykkskandidat Moss. Dermed har Rosenborg 36 og Lyn 35 poeng.

Oslo-klubben har ett eneste poeng på de fire siste seriekampene. Det kom mot Viking, mens det er blitt tap for Rosenborg, Molde og altså Moss.

- Vi er nok ikke spesielt dårligere nå enn i vår. Både mot Rosenborg og mot Viking spilte vi bra. Poenget er at tidligere i år hadde vi alle marginer med oss, mens de er imot oss nå. Sånt jevner seg jo gjerne ut i løpet av en sesong, mente Berntsen.

Det var et tafatt og tydelig slitent Lyn-lag som løp på banen mot Moss søndag. Feilpasningene flommet over banen der det var massevis av ledig rom ettersom spillerne ikke orket bevege seg nok til å ta seg dit.

- Vi har jo stort sett brukt bare 13 spillere i år, og vi merker slitasjen. Nå skal vi ta noen dager fri før vi begynner å trene igjen. Ikke det at vi fortjener det egentlig. I dag tapte vi helt fortjent for Moss, sa Berntsen.

For mens Lyn spilte forvirret og sløv fotball, begynner nå Moss å høste fruktene av sin nye ultradefensive stil. Med Kjell Olofssons overblikk og Øyvind Storflors fart på topp, er laget hyperfarlig på kontringer. Tre ganger sendte Olofsson Storflor alene med keeper - en gang ble det mål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer