- Greit for deg at det er kvinner i rommet?

Dalglish raljerte med Sky Sports-reporter.

HERJET MED SKY-REPORTER: Liverpool-manager Kenny Dalglish skapte munterhet da han spurte Sky-reporter Vinny O'Connor om han var komfortabel med at det var en kvinnelig journalist til stede på pressekonferansen. Foto: REUTERS/Darren Staples
HERJET MED SKY-REPORTER: Liverpool-manager Kenny Dalglish skapte munterhet da han spurte Sky-reporter Vinny O'Connor om han var komfortabel med at det var en kvinnelig journalist til stede på pressekonferansen. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den engelske storebroren til «Nytt på nytt» har nok av materiale å boltre seg i denne uka, mye takket være Sky Sports-duoen Andy Gray og Richards Keys.

Ukas snakkis i England er nemlig de famøse kommentarene veteranene kom med om den kvinnelige assistentdommeren Sian Massey, som i dag førte til at Sky valgte å suspendere dem fra kveldens «Monday Night Football show». Men for øyeblikket må Sky tåle å bli gjort til latter foran hele nasjonen - også kolleger av Gray og Keys som ikke har noe med saken å gjøre.

Liverpool-manager Kenny Dalglish skapte stor munterhet da han innledet mandagens pressekonferanse med et stikk til journalist Vinny O'Connor, som dekket seansen for Sky Sports.

- Er det OK for deg at det er kvinnelige reportere til stede? spurte Dalglish ifølge Daily Telegraph.

Mobber sin gamle arbeidsgiver Skotten ble selv nevnt i samtalen mellom Keys og Gray, der de snakket om at kvinner ikke hadde peiling på offsideregelen.

- Selvsagt gjør de ikke det. Kenny (siktet trolig til Dalglish, journ.anm.) kommer til å bli gæren. Dette er ikke første gangen, er det? Hadde vi ikke en tidligere? sa Richard Keys.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer