- Greit med uavgjort

Men uavgjort er neppe godt nok i Tromsøs kamp om seriegullet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no, Molde-Tromsø 1-1): - På 1-0 har vi to-tre store muligheter. Når vi ikke scorer på dem, så frå vi et dødballmål i mot. Alt i alt et greit resultat, sier Tromsø-trener Per Mathias Høgmo til Canal+.

Det er sant at uavgjort i dagens nøkkelkamp gjenspeiler kampen på en ok måte. Men Tromsø skulle selvsagt tatt tre poeng. For da ville Rosenborg ligger bare ett poeng foran og fotballhøsten hadde vært mer spennende enn på lenge.

Gode Yndestad

Tromsø var det klart beste laget i første omgang, men det stokket seg for ofte i de avgjørende situasjonene. Som da Ole Martin Årst stusset ned til Karim Essediri på to meter. Men Essediri ble så forfjamset over den store sjansen at Eddie Gustafsson kunne kaste seg over ballen og redde.

- Presisjonen mangler. Yndestad er flink til å komme inn fra venstresida, men Essediri har mer å gå på, var Høgmos diagnose i pausen.

Men det holdt med Yndestad i boksen. For ti minutter før slutt fikk nok Ola By Rise et par nye grå hår.

Koppinen kom fram på høyre og la inn foran mål. Der dukket Yndestad opp, som må ha løpt helt inn fra motsatt kant, og stusset ballen over Gustafsson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer