Greit Molde-avansement

Molde tok seg greit videre til 3. runde i europaligakvalifiseringen med 3-1 borte over det serbiske hovedstadslaget Cukaricki onsdag.

JUBLER FOR 2-0: Magnus Wolff Eikrem og Molde hadde en fin kveld i Serbia. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
JUBLER FOR 2-0: Magnus Wolff Eikrem og Molde hadde en fin kveld i Serbia. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ohi Omoijuanfo, Magnus Wolff Eikrem og Erling Knudtzon sto for scoringene for Molde, mens Asmir Kajevic sto for hjemmelaget trøstemål.

Verken Molde eller Cukaricki klarte å score i oppgjøret forrige torsdag. Det tok derimot bare fire minutter før Omoijuanfo hadde satt inn 1-0 for gjestene. Magnus Wolff Eikrem sto bak forarbeidet. Moldes toppscorer sendte i vei et skudd som fikk via hjemmelagets Slobodan Tedic og i mål.

Sju minutter før pause roet Eikrem nervene til sine lagkamerater da han var våkent framme på en dårlig serbisk avklaring og banket inn 2-0-målet fra 15–16 meter.

Med to bortemål måtte hjemmelaget framover og scoret minst tre mål. Molde ble naturligvis presset lavt, men klarte å ri av den verste stormen fra Cukaricki.

Hjemmelaget hadde noen farligheter, men det synes som om Erling Moes mannskap hadde god kontroll på det som skjedde etter pause.

Ohi hadde en kjempesjanse til å gjøre 3–0 da han ble framspilt av Eikrem, men denne gangen gikk avslutningen rett på målvakten Nemanja Belic.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer