BRÅK: Returkampen i den greske cupens kvartfinale mellom AEK og Olympiakos ble onsdag avbrutt i 90. minutt som følge av tilskuertrøbbel.- Foto: AP Photo/Petros Giannakouris
BRÅK: Returkampen i den greske cupens kvartfinale mellom AEK og Olympiakos ble onsdag avbrutt i 90. minutt som følge av tilskuertrøbbel.- Foto: AP Photo/Petros GiannakourisVis mer

Gresk cupkamp ble avbrutt etter tilskuerbråk

Stormet banen.

Returkampen i den greske cupens kvartfinale mellom AEK og Olympiakos ble onsdag avbrutt i 90. minutt som følge av tilskuertrøbbel.

Mange AEK-tilhengere stormet banen rett etter at Franco Jara ga Olympiakos ledelsen i det 89. minutt. Det ga serielederen overtaket i kampen om semifinaleplass.

Olympiakos-spillerne gikk umiddelbart i sikkerhet i garderoben, og snart fikk de følge av dommerne og AEK-spillerne. Politiet inntok arenaen for å gjenopprette orden.

Hendelsen er et nytt tilbakeslag for gresk fotball og myndighetenes kamp mot tribunevold. Sist helg rullet seriefotballen igjen etter at toppserien ble stoppet en uke som følge av en lignende hendelse i et annet hovedstadsderby mellom Olympiakos og Panathinaikos.

(NTB)