Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gresk fotball-tragedie i Aten

Chelsea ruslet til 0-0.

Chelsea skremte nok ikke søndagens ligacupfinalemotstander Tottenham da de ruslet til 0-0 mot Olympiakos tirsdag.

Mesterligakampen i Aten var et sørgelig kjedelig oppgjør. Ingen av lagene maktet å produsere mer enn en håndfull brukbare muligheter, og til tider kunne det virke som om de ikke var interessert heller.

Etter en halvtimes spill kom kampens første skikkelige målsjanse, men headingen til Julio Cesar strøk stolpen på feil side.

Før kampen uttrykte Chelsea-manager Avram Grant glede over at alle spillerne var skadefrie, og at blant andre Didier Drogba og Michael Essien var tilbake fra afrikamesterskapet.

Men det virket ikke som om mesterskapet hadde gjort afrikanerne godt. Essien testet skuddfoten ved et par anledninger, uten å være i nærheten av å treffe mål. Også Drogba virket ute av form og lite inspirert.

I annen omgang la Chelsea seg dypt og nektet hjemmelaget rom. Og slik ebbet kampen ut.

Søndag møter Chelsea Tottenham på Wembley. Hvis Chelsea skal gjenta fjorårets finaleseier må det helt andre takter til.

(NTB)

LITE ACTION: Michael Essien (t.h.) og Chelsea sikret seg et godt borteresultat mot Darko Kovacevic og Olympiakos, men det var da også alt. Foto: CARL DE SOUZA/AFP/SCANPIX
LITE ACTION: Michael Essien (t.h.) og Chelsea sikret seg et godt borteresultat mot Darko Kovacevic og Olympiakos, men det var da også alt. Foto: CARL DE SOUZA/AFP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media