Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Greske fotballkamper avlyst etter at dommer ble angrepet med stokker

- Flaks at overfallet ikke fikk et dødelig utfall.

Kamper i alle de profesjonelle fotballigaene i Hellas er avlyst inntil videre etter et angrep på en av lederne i landets dommerkomité.

45 år gamle Christoforos Zografos ble angrepet med stokker i nærheten av hjemmet sitt vest i Aten fredag morgen. Det var to menn på motorsykkel som utførte angrepet på mannen som er assisterende direktør i dommerkomiteen i landet.

- Etter et hastemøte er det bestemt at det ikke kommer til å bli satt opp dommere i noen kamper fra mandag av. Det er konsekvensen av det brutale overfallet fredag morgen. Det var bare flaks at overfallet ikke fikk et dødelig utfall, heter det i en uttalelse fra dommerkomiteen.

Det står også i pressemeldingen at dette blir gjort for å beskytte dem som har vært involvert i hendelsen.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling