Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Gresset var veldig kort og veldig vått

Santana misfornøyd med Ullevaal-matta.

MISFORNØYD MED GRESSET: Sør-Afrikas landslagstrener Joel Natalino Santana (t.v.) var misfornøyd med gresset på Ullevaal.
Foto: Heiko Junge / Scanpix
MISFORNØYD MED GRESSET: Sør-Afrikas landslagstrener Joel Natalino Santana (t.v.) var misfornøyd med gresset på Ullevaal. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer

|||Sør-Afrikas landslagssjef Joel Santana er under hardt press som følge av svake resultater. Etter lagets bleke forestilling på Ullevaal klaget han på gresset.

- Det er ingen unnskyldning, det vil jeg understreke, men gresset var veldig kort og veldig vått. Det var veldig vanskelig å spille på det, sa han.

- Det sa de to beste spillerne våre til meg.

Sørafrikanerne er utilfredse med landslagets prestasjoner i oppkjøringen til VM på hjemmebane neste år, og Santana står i fare for å bli byttet ut.

- Jeg er ikke redd. Jeg har tro på meg selv, på spillerne og på støtteapparatet. I min kultur sier vi at trening er trening og kamp er kamp. I forberedelsene til VM er kamper som denne trening. Og jeg så ting som gledet meg, sa brasilianeren.

Han innledet pressekonferansen med å besvare alle spørsmål på portugisisk, men ble ivrig og gikk over til haltende engelsk da de kritiske spørsmålene haglet.

- Vi hadde problemer i første omgang, da det høye norske presset gjorde det veldig vanskelig for oss. I annen omgang spilte vi bedre, men dessverre scoret Norge. Vi prøvde å flytte opp laget, men uheldigvis klarte vi ikke å score. For oss var det en nyttig erfaring, for dette var en vanskelig kamp av den typen vi vil få i VM, sa han.

Sør-Afrika reiser videre til kamp mot Island tirsdag.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media