Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grete Ingeborg Nykkelmo (53) imponerte i NM-comebacket

16. beste etappetid.

I GAMLE OMGIVELSER: Det er noen år siden Grete Ingeborg Nykkelmo snakket om sine sportslige prestasjoner i pressesonen etter et skirenn. I dag gjorde hun NM-comeback for Kjelsås 2 på stafetten.Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
I GAMLE OMGIVELSER: Det er noen år siden Grete Ingeborg Nykkelmo snakket om sine sportslige prestasjoner i pressesonen etter et skirenn. I dag gjorde hun NM-comeback for Kjelsås 2 på stafetten.Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

RØROS (Dagbladet): I fjor gikk Berit Aunli en etappe på stafetten for Strindheims andrelag. I år var det en annen veteran som entret NM-manesjen.

Grete Ingeborg Nykkelmo har vunnet VM-gull i både langrenn og skiskyting, og i dag gikk hun sisteetappen for Kjelsås ILs andrelag.

- Jeg er alltid sistereserve, for Kjelsås har så mange unge og lovende løpere, men nå er det mange som sliter med litt småsykdom. Den siste våkna klokka sju i morges med litt feber, så da var det ikke noen annen råd enn å ta på seg dressen, sier Nykkelmo til Dagbladet etter løpet.

Hun gikk Kjelsås 2 opp fra en 28. plass ved veksling til 22. plass til slutt. Nykkelmo hadde 16. beste etappetid på ankeretappen.

- Det er veldig moro å gå bortover og nedover, men oppover er det ikke fullt så moro, ler hun.

- Det frister ikke så mye med comeback, nei, den tida er nok forbi, men det er kjempemoro å gå sammen med ungjentene igjen. Og neste år er jeg sistereserve igjen.