Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grete skal kurse Liverpool

Strømsgodsets fysioterapeut. - Utvilsomt en fjær i hatten, sier hun.

Store klubber tror tydeligvis de kan lære noe av norske klubber. Liverpool har bedt Strømsgodsets fysioterapeut Grete Mellingen Homstøl holde et todagers intensivkurs.

Mandag reiser hun til mesterligasemifinalisten.

- Det blir et todagers intensivkurs. Utvilsomt en fjær i hatten, og morsomt for oss i SIF, sier Mellingen Homstøl til Drammens Tidende.

Var også i Valencia

Tidligere har hun vært i Valencia med sitt kurs. Liverpools manager Rafael Benitez har tette bånd til Valencia, som han i sin tid trente.

Via gamle kontakter fattet han interesse for Strømsgodsets «mirakelkvinne».

- Det tilhører vel til sjeldenheten at ressurssterke europeiske storklubber søker kompetanse fra norsk fotball?

- Ja, dette er helt utenom det vanlige, sier SIFs fysioterapeut.

SKADEFRIE STJERNER: Som Fernando Torres. Det er målet for enhver fotballklubb. Nå ber Liverpool Strømsgodset om hjelp til å styrke sitt støtteapparat. Foto: LEFTERIS PITARAKIS/AP/SCANPIX
SKADEFRIE STJERNER: Som Fernando Torres. Det er målet for enhver fotballklubb. Nå ber Liverpool Strømsgodset om hjelp til å styrke sitt støtteapparat. Foto: LEFTERIS PITARAKIS/AP/SCANPIX Vis mer

Chelsea lærer også av SIF

Hun har sydd sammen et spesialdesignet kursprogram for det medisinske apparatet til Liverpool med fokus på skadeforebygging, skadebehandling og hvordan redusere smerte, samt prestasjonsfremmede fotballtrening.

Chelsea har også fulgt SIFs medisinske apparat.

I november var London-klubben på besøk i Drammen. Etter planen skal Strømsgodset over på besøk hos Chelsea.

PS! Liverpools største seier noensinne kom mot nettopp Strømsgodset. Hele 11-0 vant engelskmennene. Eneste utespiller som ikke scoret for LFC var Brian Hall.

(NTB)

image: Grete skal kurse Liverpool
FRA DRAMMEN TIL LIVERPOOL: SIF-fysio Grete Mellingen Homstøl skal holde et todagers intensivkurs i Liverpool Football Club.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media