Gretten Mourinho etter «tåpelig» spørsmål: - Dere får ikke noen overskrifter ut av meg

Møtte pressen før kampen mot West Ham.

MØTTE PRESSEN: Chelsea-manager José Mourinho var ikke i så godt humør i dag.
Foto: Reuters / Tony O'Brien / NTB Scanpix
MØTTE PRESSEN: Chelsea-manager José Mourinho var ikke i så godt humør i dag. Foto: Reuters / Tony O'Brien / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Sist onsdag fikk José Mourinho over 600.000 kroner i bot av det engelske fotballforbundet for uttalelser om dommerstanden. Etter Champions League-oppgjøret mot Dynamo Kiev gikk portugiseren til et nytt dommerangrep.

Portugiseren er ikke redd for si det han mener, og journalister vet at de ofter får overskrifter i møter med manageren.

På dagens pressekonferanse, før møtet med London-rival West Ham, var det en smågretten Mourinho som inntok talerstolen.

- Ingen respekt Deler av Sør Afrikas rugbylag besøkte Chelseas treningsfelt Cobham i går, før laget skal spille semifinale mot New Zealand.

I den anledning ville journalistene vite hva Mourinho tenkte om besøket. Det likte 52-åringen dårlig.
- Du får ikke noen morsomme overskrifter ut av meg, sier Mourinho ifølge Daily Mirror.

Mourinho mener han tåler alle slags «dumme» spørsmål som har med fotball å gjøre, men ikke spørsmål som handler om andre ting.

- Jeg behandler deg på samme måte som dine sjefer behandler meg: Ingen respek, ingen respekt, sier Mourinho til journalisten.

Hazard-spørsmål Chelsea-manageren fikk også flere spørsmål om Eden Hazard, som har blitt benket i ligaen denne sesongen. Han var tilbake i startoppstillingen mot Dynamo Kiev i Champions League på tirsdag.

- Dere har mange folk som har meninger og snakker om ham. Jeg er glad for hans mot Dynamo. Det er alt, sier Mourinho, som ikke ville svaare på om belgieren ville starte i morgen.