Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gretzky ledet Nord-Amerika til seier

Superveteranen Wayne Gretzky scoret en gang og la to målgivende pasninger da Nord-Amerika slo Verdenslaget 8-6 i en All-star-kamp i ishockey i går. Dermed ble 38-åringen fra New York Rangers kåret til kampens mest verdifulle spiller.

Det er tredje gang Gretzky mottar denne prisen, og denne gangen skal han beholde premien; en bil.

- Gjennom karrieren har jeg vunnet mange priser, men jeg har aldri beholdt en eneste bil. Denne skal jeg beholde, for den er et hyggelig minne for meg, sa Gretzky.

Oppvisningskamper passer Gretzky utmerket. Spillet åpner seg mer enn i tette seriekamper, og superstjernen får utfolde seg med sin briljante teknikk og suverene blikk for spillet.

- Hvis du gir Wayne rom, dreper han deg med pasningene sine, sa Dallas Stars-backen Sergej Bubov som spilte for Verdenslaget. Gretzky var tilfreds på hele ishockeyens vegne.

- Det var en fantastisk kamp, og den viste at spillernes ferdigheter blir bedre hele tiden. Spillerne er bedre nå enn for ti år siden, og om ti år vil de ha utviklet seg enda mer, sa Wayne Gretzky.

(NTB-Reuters)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling