Suksess har sin pris:

Gribbene sirkler over Ajax og Monaco, og UEFA dekker bordet for dem

Unge, fremadstormene lag mister muligheten til å utvikle seg på grunn av storklubbenes sjekkhefter, og UEFA sørger for at problemene bare blir verre.

MÅL FOR STORKLUBBENE: Ajax har imponert denne sesongen, og det vil bli vanskelig for klubben å beholde sine stjerneskudd. Foto: Reuters / Toussaint Kluiters / NTB Scanpix
MÅL FOR STORKLUBBENE: Ajax har imponert denne sesongen, og det vil bli vanskelig for klubben å beholde sine stjerneskudd. Foto: Reuters / Toussaint Kluiters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(FourFourTwo): Det kan virke merkelig å snakke om amerikansk college-basketball når vi skal diskutere et stort problem i europeisk fotball, men det er likheter å spore. Et vanlig problem i basketball er tidlig utvandring av spillere fra universiteter til den profesjonelle ligaen (NBA). Reglene sier at en spiller må spille én sesong på college-lag, før han kan bli hentet til NBA. Resultatet er at spillerne er forbigående, mens laget aldri klarer å opprettholde sin identitet i mer enn ett eller to år.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer