Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Griezmann da manageren tok av lagkameraten: - Nei, nei, nei!

Ikke fornøyd med at Kevin Gameiro i storform ble tatt av banen tidlig. 

HØYDEPUNKTER: Se den elleville målfesten fra Bayer Leverkusen - Atlético Madrid. Video: NTB Scanpix

(FourFourTwo): Vi fikk servert to forrykende fotballkamper i Champions League i går. Det ble scoret totalt 14 mål i oppgjørene mellom Manchester City og Monaco (5-3) og Bayer Leverkusen - Atlético Madrid (2-4).

I sistnevnte spilte den franske angriperen Kevin Gameiro en meget god kamp. Han var hjertet i angrepet til spanjolene, og scoret blant annet 3-1-målet etter å ha servert Antoine Griezmann 2-0-scoringen i første omgang.

Men etter 71 minutter var det slutt, for Atlético-manager Diego Simeone ønsket å sette innpå friske bein etter at Leverkusen hadde redusert til 2-3 fire minutter tidligere.

Og det var Gameiro som ble ofret først, noe som ikke ble godt mottatt av lagkamerat Griezmann.

- Nei, nei, nei! Ikke ta ham av, han er den beste, han er den beste, skal Griezmann ha uttalt ifølge spanske AS.

Forbannet

Gameiros store energi og hurtighet hadde skapt store problemer for Leverkusen gjennom store deler av kampen, og hovedpersonen selv var også forbannet på Simeone.

- Ja, jeg var sinna fordi du ønsker å spille hele kampen når du spiller bra. Jeg var litt forbannet, men det viktigste er at laget vant, sier Gameiro til spanske Marca.

- Dette er fotball, det er treneren som bestemmer og slik er det, sier Gameiro videre.

Blir glad

Simeone fikk selvfølgelig spørsmål om situasjonen etter kampen. Manageren mener det var riktig å bytte ut Gameiro, for å få innpå friske bein. Han mener Bayer Leverkusen så farligere ut etter reduseringen.

- Gameiro spilte en av sine beste kamper siden han ankom og Griezmann var som vanlig god men jeg måtte sette innpå friske spillere, sier Simeone til Marca.

- Jo sintere spillere blir for bytter, jo gladere blir jeg, sier han.

Men pipa fikk nok en annen lyd da Fernando Torres, som kom innpå etter 78 minutter, fant veien til nettmaskene. Da hadde Simeone allerede byttet ut Griezmann til fordel for Correa også.

- Jeg syns det fungerte fordi Torres scoret ett og Correa hadde også en god sjanse, sier Simeone.

Det taktiske valget bar frukter for spanjolene, som nå har et veldig godt utgangspunkt før returen i Madrid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media