FÅR KRITIKK: Antoine Griezmann uttalte seg veldig kritisk etter uavgjortkampen mot Leganés. Nå får han kritikk. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Antoine Griezmann uttalte seg veldig kritisk etter uavgjortkampen mot Leganés. Nå får han kritikk. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB ScanpixVis mer

Griezmann får kritikk etter nedrykkuttalelse: - Han må tenke over hva han sier

Atlético Madrids Saúl reagerer på måten Antoine Griezmann uttalte seg etter uavgjortkampen mot Leganés.

Sesongen har ikke startet helt som forrige sesongs mesterligafinalist Atlético Madrid hadde håpet. De to første seriekampene har kun gitt to poeng.

- Hvis vi fortsetter som dette, kommer vi til å måtte kjempe for å unngå nedrykk. Vi må våkne opp og være oss selv, for dette er i ferd med å gå over styr, sa Griezmann i et TV-intervju etter at laget hadde spilt 0-0 mot nyopprykkede Leganés, ifølge AS.

I et annet intervju med TV-programmet Deportes Cuatro gir Saúl uttrykk for at han mener franskmannen kunne ordlagt seg annerledes.

- Han må tenke over hva han sier. Du må tenke på hvor du er og hvilket lag du representerer. Du trenger ikke å gjøre det på den måten, sier Saúl.

- Det er sant at vi var slitne og at det var varmt mot slutten av kampen, men du kan ikke si sånne ting. Vi har verdier.

Da Saúl selv ble utfordret på å sette ord på sine tanker rundt den svake sesonginnledningen, sa han følgende:

- Vi har alle en jobb å gjøre. Vi skal jobbe, jobbe, jobbe for å snu situasjonen.

(NTB)