RIVALER: Her er Antoine Griezmann i duell med keeper Keylor Navas og Raphaël Varane. Foto: Reuters / Paul Hanna / NTB Scanpix
RIVALER: Her er Antoine Griezmann i duell med keeper Keylor Navas og Raphaël Varane. Foto: Reuters / Paul Hanna / NTB ScanpixVis mer

Griezmann-gest vekker oppsikt. Spilleren slår tilbake: - Kødder du med meg?!

Kritiseres for ikke å applaudere rivaliserende Frankrike-lagkamerat. 

(FourFourTwo): Frankrikes landslag forbereder seg i disse dager på å møte våre svenske naboer 9. juni, før de skal møte England fire dager seinere.

Det har nylig dukket opp en video fra landslagssamlingen, der stjernespillerne er samlet. Frankrike-manager Didier Deschamps oppfordrer alle til å gratulere Raphaël Varane, som nylig vant Champions League med Real Madrid.

- Troppen er komplett nå, med Rafa. Godt jobbet, gratulerer, han er Champions League-mester for tredje gang, uttalte Deschamps ifølge Goal.

Ut fra videoen klapper samtlige spillere rundt bordet, bortsett fra Atletico Madrid-stjerne Antoine Griezmann. Saken vekker derfor oppsikt i internasjonale medier, og har blitt omtalt flere steder (se video nederst i saken).

Det blir selvfølgelig spekulert i om årsaken er at Varane spiller for byrivalen, og det faktum at storebror Real Madrid har ydmyket lillebror Atlético Madrid ved flere anledninger, også i sesongens semifinale der Real vant 4-2 sammenlagt.

Griezmann tok heller ikke Varane i hånden for å gratulere ham etterpå, men går i stedet rett forbi ham.

Det at saken i det hele tatt har fått oppmerksomhet i internasjonale medier, fikk Griezmann til å slenge ut følgende på Twitter:

«Kødder du med meg?!!!»

Det er tydelig at angriperen mener det er storm i et vannglass. Franske L'Equipe skriver blant annet at Griezmann bare latet som han ikke ville ta ham i hånden. Det hindrer likevel ikke folk i å kritisere ham.