Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Griezmann har bestemt seg. Blir i Atletico

Atlético Madrid-stjernen Antoine Griezmann har satt et endelig punktum for spekulasjonene rundt fotballframtiden. Franskmannen blir i Madrid.

BLIR I ATLETICO: Franske Antoine Griezmann avviser en overgang til Manchester United. Foto: Reuters / Stephane Mahe
BLIR I ATLETICO: Franske Antoine Griezmann avviser en overgang til Manchester United. Foto: Reuters / Stephane Mahe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Griezmann har blitt koblet til Manchester United i lang tid, men nå bekrefter han overfor Telefoot at han fortsetter i Atlético, skriver blant andre The Independent. Franskmannen antyder at avgjørelsen fra Idrettens voldgiftsrett (CAS) om å opprettholde Atléticos overgangsnekt har spilt inn.

– CAS har tatt en avgjørelse. Atlético kan ikke hente nye spillere (i sommer). I samråd med Eric Olhats, min rådgiver, har vi besluttet at jeg skal bli her. Dette er en tøff tid for klubben, så det ville ha vært et slag i ansiktet (for Atlético) om jeg dro nå, sier Griezmann, ifølge avisen.

Griezmann scoret 16 mål i La Liga denne sesongen.

(NTB)

Hele Norges coronakart