Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Emosjonell dag for Atletico Madrid-supporterne

Griezmann i tårer – Torres scoret to

Det ble en følelsesladet og spesiell ettermiddag for alle involverte på Estadio Wanda Metropolitano.

I det som potensielt kan være franskmannens siste kamp for Atletico Madrid, fikk Griezmann virkelig høre det fra hjemmefansen.

Greizmann, som har vært i Atletico siden 2014, og som har kontrakt med Madrid-klubben frem til sommeren 2022, ble periodevis buet på av egne fans i søndagens 2-2-møte med Eibar på hjemmebane.

Dette fordi at franskmannen linkes kraftig til Barcelona.

Supporternes buing skal ha gått hardt inn på franskmannen, som ifølge rapportene tok til tårene under kampen.

Situasjonen tok også en bisarr vending da Diego Godin løp bort til den ene kortsiden av tribunen, hvor mye av buingen kom fra, for å roe ned fansen.

Han skal da ha ropt at Antoine Griezmann kommer til å bli værende i Atletico til fansen.

Perfekt avskjed

I den andre enden av følelsesskalaen befant Fernando Torres seg. Atletico-helten spilte sin 404 og siste kamp i Atletico-drakta. 32-åringen er vokst opp i klubben, men takker for seg etter sesongen.

Og det ble den perfekte avskjeden med to scoringer for Torres, som har hatt opphold i storklubber som Liverpool, Chelsea og AC Milan i mellom sine to perioder i Atletico Madrid.

TAKKET AV: Fernando Torres mottok hyllest fra både lagkamerater og supportere etter kampen mot Eibar. Foto: NTB/Scanpix
TAKKET AV: Fernando Torres mottok hyllest fra både lagkamerater og supportere etter kampen mot Eibar. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Like før pause kom Angel Correa alene med keeper, og spilte uselvisk ballen til Fernando Torres, for anledningen med kapteinsbindet, som kunne sette ballen enkelt i det tomme målet.

Da timen var spilt, gjorde «El Nino» det aller meste selv. Spissen gikk på løp og fikk ballen fra rekkekamerat Diego Costa. Torres forserte, parkerte to forsvarsspillere, og kom alene med keeper. Han gjorde ingen feil, og feiret lidenskapelig sammen med fansen.

Etter kampen ble han takket av på verdig vis.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media