Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

La Liga:

Griezmann reddet Atlético-poeng

La press på ligaleder Real Madrid.

Mens Sevilla la press på ligaleder Real Madrid, måtte Atlético Madrid nøye seg med ett poeng i sin kamp mot Athletic Bilbao søndag.

Sevilla avsluttet Real Madrids rekke med kamper uten tap med to scoringer i løpet av de siste fem minuttene i forrige serierunde og hentet fram en ny snuoperasjon mot bunnlaget Osasuna søndag.

Tabelltoeren lå under to ganger i løpet av kampen, men vendte 1-2 til 4-3 i Pamplona etter scoringer av Vicente Iborra (2), Franco Vázquez og Pablo Sarabia.

- Laget gjorde noen gode ting og noen feil, men fra start til slutt så det ut som vi skulle vinne kampen, sa Sevilla-trener Jorge Sampaoli.

Atlético Madrid maktet på sin side ikke å gå seirende ut av sin kamp mot Athletic Bilbao. Hovedstadslaget tok ledelsen ved Koke, før hjemmelaget vendte til 2-1 etter scoringer av Inigo Lekue og Oscar de Marcos. Ti minutter før slutt dukket Antoine Griezmann opp og reddet 2-2 for mannskapet til Diego Simeone.

Atlético Madrid er nå åtte poeng bak ledende Real Madrid, som også har én kamp mindre spilt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling