Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

La Liga:

Griezmann sørget for uavgjort i prestisjederby

Real Madrid var klart best, men måtte ta til takke med ett poeng i byderbyet mot Atletico Madrid.

Real Madrid - Atletico Madrid 1-1

(Dagbladet): Det meste handler liksom om Real Madrid og Barcelona i spansk fotball. Men de siste årene har også Atletico Madrid meldt seg på. Det er de tre det stort sett handler om i kampen om ligatittelen.

Derfor har ikke oppgjøret mellom Real Madrid og Atletico Madrid bare blitt et nabooppgjør. Det er en skikkelig storkamp.

Kjempesjanser

Real Madrid var gjennomført best i første halvdel. Karim Benzema, Cristiano Ronaldo og Gareth Bale utgjør en skremmende angrepstrio.

Real Madrid var gjennomført best i første halvdel. Karim Benzema, Cristiano Ronaldo og Gareth Bale utgjør en skremmende angrepstrio.

Benzema hadde en kjempesjanse da han selv spilte inn til Ronaldo, som igjen la ut til Benzema ved 16 meter, der franskmannen kunne brenne til. Jan Oblak vartet opp med en kjemperedning.

MÅLSCORER: Pepe sendte Real Madrid foran. Foto: REUTERS/Juan Medina
MÅLSCORER: Pepe sendte Real Madrid foran. Foto: REUTERS/Juan Medina Vis mer

En annen kjemperedning reddet at lagene klarte å holde nullen noen minutter senere. Denne gangen var det Luka Modric som spilte gjennom til Ronaldo, som skjøt fra skrått hold. En Atletico-forsvarer styrtet imidlertid i mål og fikk reddet ballen på streken.

Griezmann utliknet

Men etter pausen klarte Real endelig å ta hull på byllen. Et frispark fra Toni Kroos ble perfekt lagt inn i boksen, der Pepe avsluttet.

Atletico yppet seg likevel. Fem minutter før slutt fikk de lønn for strevet da Antoine Griezmann utliknet.

503 Service Unavailable