Grillet Shearer om penisvaner

«Rister eller melker du penis?» Dette var ett av spørsmålene som kom opp da Kristopher Schau intervjuet Newcastle-stjerna Alan Shearer for Vålerenga-magasin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Humorist Kristopher Schau (33) i NRKs «Team Antonsen» har slått til igjen - denne gangen i intervjuform.

Som ledd i oppvarmingen til torsdagens UEFA-kamp mellom Vålerenga og Newcastle, har Kristopher og broren Aleksander intervjuet superstjerna Alan Shearer for Vål'enga Magasin, skriver VG.

- Melker du?

Den profilerte fotballspilleren har blitt intervjuet utallige ganger, men har neppe blitt stilt spørsmål av denne typen før.

Etter urineringen; rister eller melker du penis?- ?

Schau-brødrene må både gjenta og forklare spørsmålet for en utilpass Shearer.

- Det vil jeg ikke svare på ...

- Jeg rister, føyer Kristopher Schau til.

Ifølge VG var Shearer tydelig utilpass under telefonintervjuet med de norske moromennene, som han overhodet ikke kjenner til. Kanskje ikke så rart. Intervjuet ble en blanding av saklige spørsmål, og spørsmål av denne typen:

- Hva slags musikk lytter du til når du vasker ut blodet fra en uteligger fra bagasjerommet på bilen din?

- Pass...

- Ikke morsomt

I Oslo-klubben er man ikke spesielt begeistret for Schau-brødrenes harselas med Newcastle-stjerna. De to fikk intervjuet med Shearer fordi Vål'enga Magasin assosieres med klubben, og VIF-direktør Kjetil Siem sier til avisa at han vil undersøke hvilke forutsetninger som lå til grunn for det heller uvanlige intervjuet. Vålerenga-trener Kjetil Rekdal synes ikke saken er spesielt morsom.

Ifølge redaktør i Vål'Enga Magasin, Mats S. Ulhagen, hadde Shearer fått beskjed på forhånd om at han skulle intervjues av to moromenn. Ulhagen synes ikke at magasinet har gått over streken, og peker på at de er uavhengige av fotballklubben Vålerenga.

Verken Kristopher eller Aleksander Schau ville kommentere «fotballintervjuet» sitt overfor VG i går.

Schau-stunt

Shearer-intervjuet føyer seg inn i ei lang rekke komistunt fra Kristopher Schau. Men tidligere i måneden var det han selv som ble tatt på senga, da han møtte opp til det han trodde var en restaurant-date med skuespiller Janne Formoe.

Etter middagen inviterte Formoe Schau med seg hjem, der de ble intime. I et annet rom satt kameratene i «Team Antonsen» og filmet det hele, før de spratt ut og avslørte spøken.

Schau har avvist alle rykter om at det hele var planlagt.

- Alt som skjedde mellom Janne Formoe og meg den kvelden, er ekte sett fra mitt ståsted. Jeg ante ingenting, ble lurt, og fikk mine flaueste og mest private øyeblikk filmet av skjulte kameraer. Og vist fram på TV, sa Schau til Dagbladet.

BLE GRILLET: Newcastle-stjerna Alan Shearer var ikke helt med på leken.
GRILLET: Morobrødrene Aleksander (t.v.) og Kristopher Schau.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer