Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grimsbø har pådratt seg sprekk i menisken

Norges reservekeeper på vei til Ungarn.

BYTTER: Kari Grimsbø må overlate keeperplassen i det norske buret til andrekeeper Silje Solberg. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
BYTTER: Kari Grimsbø må overlate keeperplassen i det norske buret til andrekeeper Silje Solberg. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer

(Dagbladet): Kari Aalvik Grimsbø er foreløpig ute av Norges tropp under håndball-EM, dermed overtar andrekeeper Silje Solberg hovedansvaret i det norske buret.

I kveld kom beskjeden om at Norges førstekeeper har pådratt seg en sprekk i menisken og går glipp av de kommende kampene.

Norges reservekeeper, Emily Stang Sando, er på vei til Ungarn og vil slutte seg til troppen.

- Skader er dessverre en del av håndballen, og de kommer gjerne på ubeleilige tidspunkt. Vi er glade for at Kari gjennom godt spill bidro sterkt til en god EM-start for oss. Vi håper at skaden er kortvarig, og at hun kommer raskt tilbake på banen, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson i en pressemelding.

Grimsbø ble sendt til MR-undersøkelse tidligere i dag, etter å ha fått en kjenning i kneet i går.

Nå tar Stang Sando turen til Ungarn - men foreløpig lite om hva som skjer.

- Jeg er i super form. Jeg har aldri følt meg bedre, sier Sando til NRK.