Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grimseth møtt med blomster

Stian Grimseth ble møtt med blomster da han landet på flyplassen i Førde i ettermiddag. -Dette viser at det jeg har sagt hele tiden er riktig, sier Grimseth.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Grimseth ankom Førde i ettermiddag ble han mottatt med blomster av lokalbefolkningen.

- Jeg har fått utrolig god støtte gjennom denne vanskelige tiden, og mottakelsen var fin. Men det hadde selvsagt vært enda hyggeligere å komme hjem fra OL med en medalje, sier Grimseth til NTB.

Grimseth har antydet at han vil gå til rettssak mot Ribose-produsenten. I dag var han glad for at det var en naturlig forklaring på den positive prøven.

- Jeg følte meg trygg på at vi skulle komme til bunns i dette. Det viktigste for meg var først og fremst å finne ut hva som var skjedd, sier Grimseth.

Toppidrettssjef Bjørge Stensbøl gikk så langt i å forsvare Grimseth at han risikerte forklaringsproblemer dersom saken ikke hadde fått utfallet den har fått.

- Nå skal jeg først nyte dette, så skal jeg vurdere hva som skal skje videre. Jeg skal diskutere med en advokat om vi skal gå til rettssak mot firmaet som produserer Ribose. De må stå til ansvar, sier Grimseth.

(NTB)