Grimseth saksøkes

Produsenten av kosttilskuddet Ribose går til motsøksmål mot vektløfteren Stian Grimseth.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Grimseth gikk tidligere i år til sak mot Universal Nutrition. Han mener en såkalt «skitten» produksjonslinje hos selskapet førte til at han testet positivt på nandrolon like før OL i Sydney.

Det amerikanske selskapet mener nordmannens forklaring er falsk og at det har skadet selskapets omdømme og troverdighet, noe som vil føre til lavere salg.

Morten Steenstrup, Stian Grimseths norske advokat, sier at Grimseth tar søksmålet fra den amerikanske kostholdsprodusenten med stor ro.

- Han er helt avslappet i forhold til dette. Vi oppfatter dette som et forsøk på å skremme ham og på å avlede oppmerksomheten fra det saken virkelig dreier seg om, sier Steenstrup til P4.

Grimseth krever 1 million dollar (vel 7 millioner kroner) fra det amerikanske firmaet. Hvor mye firmaet vil saksøke Grimseth for er ikke kjent for verken vektløfteren selv eller for advokat Steenstrup.

- Man vet jo aldri hva man får høre fra amerikanerne, men jeg regner med at dette motsøksmålet kommer til å forsvinne ganske raskt. Egentlig karakteriserer det vel bare den som kommer med det, sier Morten Steenstrup i en kommentar til P4.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer