Grindhaug smilte før kampen - men etterpå hadde han lite å glede seg over

Sjansefattig og målløst bunnoppgjør.

• Sandnes Ulf - Haugesund 0-0

(Dagbladet): Verken Sandnes Ulf eller Haugesund benyttet sjansen til å ta et steg bort fra bunnen i Tippeligaen og lagene spilte 0-0 i bunnoppgjøret på Vestlandet.

Og begge lagene viste hvorfor de ligger sist i Tippeligaen: De scorer knapt mål og begge står med ni nettkjenninger på ti kamper.

FORTSATT BÅNN: Haugesund-trener Jostein Grindhaug gliste før kampen mot Sandnes Ulf på Sandnes stadion, men så laget gå av banen uten scoring i den viktige bunnkampen.
 Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
FORTSATT BÅNN: Haugesund-trener Jostein Grindhaug gliste før kampen mot Sandnes Ulf på Sandnes stadion, men så laget gå av banen uten scoring i den viktige bunnkampen. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer

- Det er jevnt og tett og to lag som kriger. Det er greit med poengdeling. Men det er to poeng for lite for begge lagene, sier Sandnes Ulf-trener Asle Andersen til C More.

Aldri vunnet Det ble en sjansefattig affære mellom nummer 15 og 16 i Tippeligaen der begge lagene virket nervøse. Ingen av lagene hadde råd til å tape denne kampen og både Sandnes Ulf og Haugesund står med én fattig seier hver etter ti serierunder.

- Dette var ikke uventet med 0-0. Det var nervøst og to lag som har slitt voldsomt. Vi viser hvorfor i dag, sier Haugesund-trener Jostein Grindhaug.

Sandnes Ulf har aldri slått FK Haugesund i en offisiell seriekamp - og heller ikke i kveld brøt de den statistikken.

Det var gjestene fra Haugesund var var nærmest å score, men toppscorer Christian Gytkjær maktet ikke å treffe mellom stengene.

Gytkjær nærme Gytkjær fikk en stor sjanse etter 40 minutter, men avslutningen gikk over. Spissen ble spilt fint fri, men klarte ikke å treffe målet med avslutningen fra rundt 18 meter.

Etter 80 minutter ble den danske angriperen spilt fri på nytt, men igjen av sluttet han over målet. Denne gangen fra litt skrå vinkel.

Gytkjær blir dermed stående med fire scoringer så langt denne sesongen.

ETT POENG: Sandens Ulf-keeper Hannes Thor Haldorsson holdt nullen.
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
ETT POENG: Sandens Ulf-keeper Hannes Thor Haldorsson holdt nullen. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer

Haugusund blir liggende sist i Tippeligaen med seks poeng. Sandnes Ulf er plassen over, med sju poeng.